HEM    :    FRISÖRTJÄNSTER    :    FÄRG- OCH STILTJÄNSTER    :    KONTAKT / BOKNING    :    BLOGG            
 
 
 

I enlighet med Dataskyddsförordningen-Gdpr informeras om att de uppgifter som du lämnar kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet. Jag bevarar dina uppgifter så länge det är nödvändigt för att kunna genomföra de uppdrag som ingår i bokning och kontaktsystemet. När Du lämnar dessa personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Dataskyddsförordningen-Gdpr. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av bokningssystemet och kontaktformulär eller anmäla dig till mitt nyhetsbrev.

Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana. Uppgifter sparas under en tid om 1 år efter den senaste kontakten. Du kan när du vill avregistrera dig från att få nyhetsbreven.

Du samtycker till att företaget Din färg och stil skickar dig regelbundet nyhetsbrev med information om produkter, trender kring mode och frisyrer, make up samt information om evenemang som tävlingar, happening -kvällar och specialerbjudande till din angivna mailadress.